GERİ

TEB Faktoring Artık Daha Hızlı ve Pratik

30 Aralık 2023
TEB Faktoring Artık Daha Hızlı ve Pratik

TEB Faktoring olarak daha hızlı ve pratik işlemler yapmanıza olanak sağlayan bir dönem başlattık. Dijitalleşme yolunda başta KOBİ’ler ve her büyüklükte şirkete sunduğumuz hizmetlerimizde önemli adımlar attık.

Yeni teknoloji ve dijitalleşmeyi süreçlerine doğru şekilde dahil edebilen şirketler, şirket içi verimliliği artırıp kaynaklarını optimize ederken, müşteri memnuniyeti anlamında önemli aşamalar kaydediyor. Biz de bu bakış açısıyla çıktığımız yolda başarıyla ilerlemeye ve gelişmeye devam ediyoruz.


Tebfaktoring.com.tr ve internet şube

Çalışmalarımıza temel dijital varlığımız olan kurumsal web sitemiz tebfaktoring.com.tr ile başladık. Web sitemizi gerek içerik, gerekse de teknoloji anlamında kullanıcı dostu tasarladık. Sitemizde halihazırda online hızlı başvuru ile işlem başlatmak için kullandığınız Hızlı Başvuru bölümünü daha yalın ve pratik bir yapıya kavuşturduk.


Hızlı Başvuru bölümüne gösterdiğiniz ilgi bizi dijitalleşme yolunda daha derin bir hamle yapma yönünde cesaretlendirdi. Sektörümüzde Türkiye’de, hatta dünyada bir ilk olma özelliği taşıyan internet şubemiz için kolları sıvadık. Web sitemizde yer alan internet şubesi artık her kullanıcının hesaplarına ilişkin tüm işlemlerini yapmasına olanak sağlıyor.


Mobil uygulama ile Hızlı Başvur

Diğer yandan, yine sektörümüze yenilik anlamında liderlik ederek, Hızlı Başvur hizmetimizi mobil uygulamamız ile bir adım daha öteye taşıdık. Cep telefonlarınıza AppStore veya GooglePlay üzerinden indirebileceğiniz mobil uygulamamız sayesinde, faturalı alacaklarınız ile ilgili detaylı bilgileri bizimle cep telefonunuz aracılığıyla kolayca paylaşabiliyorsunuz. Yalnızca birkaç adımda bize ilettiğiniz bilgileriniz incelendikten sonra müşteri temsilcilerimiz size en kısa sürede geri dönüş yaparak işleminizi tamamlamanıza yardımcı oluyor.


Faktoringin faydaları blogumuzda

Bir diğer yenilik, şu anda okumakta olduğunuz, blog.tebfaktoring.com.tr adresli bloğumuz. Faktoringin işletmenize ne gibi faydalar sağlayabileceğini, dünyadan ve Türkiye’den faktoring ile ilgili gelişmeleri ele aldığımız yazılarımızın, nakit akışınızı daha doğru yönetmeniz ve işletmenizi geliştirmeniz anlamında katkı sağlayacağını umuyoruz.


Özetle hızlı, pratik ve TEB Faktoring güvencesiyle güvenilir işlem yapmanın rahatlığını yaşayın, ister cep telefonunuzdan, ister bilgisayarınızdan bize birkaç tık ile ulaşın diye dijitalleştik. Web sitemiz, internet şubemiz, mobil uygulamamız ve bloğumuz ile ilgili geri bildirimlerinizi almak bizi çok mutlu edecektir. TEB Faktoring’in hep yanı başınızda olduğunu unutmayın.

DİĞER BLOG YAZILARI

Tek Tıkla Kolaylık: Hayatınızı Değiştirecek 6 Mobil Uygulama
29 Ocak 2024 Tek Tıkla Kolaylık: Hayatınızı Değiştirecek 6 Mobil Uygulama

Akıllı telefonların hayatımıza kattığı kolaylık, günümüzde bir dizi harika mobil uygulamanın ortaya çıkmasına sebep oldu...

İşinizi Büyütün, Hayatın Tadını Çıkarın: Faktoring ve Tahsilat Hizmetlerinin Avantajları
29 Ocak 2024 İşinizi Büyütün, Hayatın Tadını Çıkarın: Faktoring ve Tahsilat Hizmetlerinin Avantajları

Günümüz iş dünyasında, şirketlerin sürdürülebilir bir nakit akışına sahip olması, büyüme hedeflerine ulaşabilmeleri için kritik bir öneme sahiptir...

Sınırları Aşın, Karlılığınızı Artırın: Multi-Local Faktoring ile Uluslararası Başarıya Yolculuk
5 Ocak 2024 Sınırları Aşın, Karlılığınızı Artırın: Multi-Local Faktoring ile Uluslararası Başarıya Yolculuk

İşletmelerin başarıya giden yolda karşılaştığı en önemli faktörlerden biri, nakit akışlarını doğru yönetebilmek ve finansal stabilitelerini sağlamak...

MOBİL UYGULAMAYI İNDİR MOBİL UYGULAMAYI İNDİR SİZİ ARAYALIM SİZİ ARAYALIM
SORULARINIZ MI VAR? SİZİ ARAYALIM